SOM CREACIÈNCIA
FEM
OFERIM

CreaCiència va néixer fa prop de 10 anys amb l’objectiu d’apropar la Ciència, la Tecnologia i el Medi ambient d’una manera diferent. Volem aprofitar els recursos i l’experiència que hem desenvolupat durant anys en els mitjans de comunicació, grans esdeveniments i espectacles per portar la Ciència al vostre abast.

CIÈNCIA

CREATIVITAT

ENTRETENIMENT

INTERACTIVITAT

INNOVACIÓ

ESPECIALITZACIÓ

DANI JIMÉNEZ
EQUIP
CONTACTAN’S

Físic i divulgador científic. Especialitzat en l’ús dels experiments com a eina d’aprenentatge. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, i és autor dels llibres: Ciència a un euro, Ciència a dos euros, i Per què alguns pebrots piquen i altres no?. Actualment dirigeix CreaCiència-Experimentàlia, presenta el programa “Dinàmiks” del Canal Super 3, col·labora a Catalunya Ràdio, i en la revista Muy Interesante.

foto-equipo

Veure el mapa més gran
Passatge Jaume Roig, 24. 08028. Barcelona
T. +34 93 127 97 94 / +34 689 44 13 13
info@creaciencia.com

QUI ETS?
PREGUNTA'NS


31
Dec
2016

COMENTARIS
MUY INTERESANTE
muy interesante logo

Mensualment en Dani col·labora en la secció MuyLab de la revista de divulgació de referència Muy Interesante amb articles relatius a experiments que es poden fer a casa…o al laboratori. Podreu veure el pas a pas i les curiositats d’experiments de gran bellesa visual!

Mensualmente Dani colabora en la sección MuyLab de la revista de divulgación de referencia Muy Interesante con artículos relativos a experimentos que se pueden hacer en casa … o en el laboratorio. Podréis ver el paso a paso y las curiosidades de experimentos de gran belleza visual!

Dani collaborates monthly in the section MuyLab of science magazine Muy Interesante with articles related to experiments that can be done at home … or in the laboratory. You can see step by step experiments and curiosities of great visual beauty!
COMENTARIS

NOTICIES ANTERIORS

A partir del 17 de setemb... Llegir mes

Aquest dimarts 20 de sete... Llegir mes

Del 30 de setembre al 9 d... Llegir mes

Un any més se celebra la... Llegir mes

L'empresa Carburos Metáli... Llegir mes
AGENDA
17 Sep 2016 00:00
Torna Dinàmiks!

20 Sep 2016 00:00
Programa Órbita Laika

7 Oct 2016 00:00
FESTIVAL D’ASTRONOMIA

21 Oct 2016 00:00
FESTA DELS SÚPERS

ULTIMS TWITS